1. Pagrindinis
  2. Techninė pagalba
  3. „Eurosport“ kanalo žiūrėjimo galimybės

„Eurosport“ kanalo žiūrėjimo galimybės

„Samsung“ televizoriai, pagaminti 2016 m. ar anksčiau, nebepalaiko „Eurosports“ televizijos kanalo signalo. Nuo 2024 m. balandžio mėn., įjungę šį kanalą matysite informacinį vaizdą apie patį kanalą.

Kas pasikeitė?
Kanalo teikėjas pakeitė naudojamą technologiją, kuri nebepalaiko senesnės kartos „Samsung“ televizorių įrangos. Tai „Samsung“ televizoriai, pagaminti 2016 m.
Ar galiu žiūrėti „Eurosport“ kituose įrenginiuose?
Taip, visą turinį galite matyti bet kuriame naujesnės kartos „Samsung“ televizoriuje ar bet kuriame kitame įrenginyje, kuris atitinka minimalius techninius reikalavimus.
Kaip sužinoti, kad mano televizorius per senas?
Televizoriaus pagaminimo datą galite rasti naudojimo instrukcijoje arba sužinoti susisiekę su televizoriaus pardavėju. Tačiau bendra taisyklė yra tokia, kad jei įsijungę „Eurosport“ kanalą matote pranešimą, kad jūsų televizorius yra per senas, tai reiškia, kad jūsų televizorius yra „Samsung“, pagamintas 2016 m. ar anksčiau.
Ar yra kokių nors alternatyvų?
Mes skatiname naudotojus naudoti naujausias Go3 programas kuo naujausiuose įrenginiuose. Jei neturite jokio kito įrenginio, kuriame galėtumėte žiūrėti šį kanalą, visada galite susisiekti su bet kuriuo iš „Go3 Television“ pardavėjų ir pasikonsultuoti dėl oficialaus „Go3 Android“ priedėlio (imtuvo / tunerio), kuris jūsų televizoriui pavers naujausiu „Android TV“ įsigijimo!
Kaip galiu žiūrėti turinį kituose įrenginiuose?
Nuorodą į visas vaizdo instrukcijas, kaip tai padaryti rasite čia Lengvai – Go3 pagalba

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: