1. Pagrindinis
  2. Prenumeratos klausimai
  3. Mano paskyros nustatymai
  1. Pagrindinis
  2. Lengvai
  3. Mano paskyros nustatymai

Mano paskyros nustatymai

Čia galite matyti informaciją apie tai ką galite matyti lange MANO PASKYRA. Jį atidaryti galite prisijungus prie savo paskyros ir pasirinkus savo profilio nuotrauką (dešiniajame kampe viršuje).

Pasirinkite skiltį, kuri Jus domina ir Jūs rasite paaiškinimą, ką Jūs galite daryti kiekvienoje iš skilčių.

Šis pasirinkimas yra matomas interneto naršyklėje kompiuteriuose tik tiems Klientams, kurie užsisakė Go3 paskyrą be sutarties per mus. Jeigu paslauga yra užsakyta su sutartimi – Jūs nematysite didžiosios dalies pasirinkimų, kadangi Jūsų duomenys yra valdomi ten per kur yra užsakyta paslauga.

Prenumerata

Šioje skiltyje matysite savo nurodyta elektroninio pašto adresą bei telefono numerį. Taip pat Jūs galite atlikti paskyros pakeitimus. Skaitykite žemiau kokius pasirinkimus galite atlikti šioje skiltyje.

Pakeisti el. pašto adresą
Jus galite pakeisti elektroninio pašto adresą, kuris yra naudojamas prisijungiant. Jums reikės įvesti Jūsų paskyros slatptažodį, naują elektroninio pašto adresą ir jį patvirtinti, gavus elektroninį laišką į naujai nurodytą el. pašto adresą.
Čia galite rasti detalią instrukciją, kaip tai atlikti.
Pakeisti slaptažodį
Saugumo sumetimais rekomenduojame turėti sunkiai atspėjamą slaptažodį. Šioje skiltyje galite pasikeisti slaptažodį į tokį, kokį norite. Įveskite dabartinį bei naują paskyros slaptažodį, kuris bus naudojamas ateityje.
Čia galite rasti detalią instrukciją kaip tai atlikti.
Pakeiskite telefono numerį
Lietuviško telefono numerio pridėjimas yra būtinas norint naudotis mūsų paslaugomis būnant užsienyje (ES/EEE šalyse). Jūs visada galėsite pakeisti telefono numerį, jeigu to reikės.

Įveskite telefono numerį bei šalies kodą. Įvedus gausite SMS žinutę su kodu, kurį reikės įvesti naujai pasirodžiusiame lange.
Pakeisti PIN
Čia galėsite pakeisti PIN kodą, kuris yra naudojamas filmų nuomai bei 18+ amžiaus cenzo turiniui.
Detalią instrukciją ir daugiau informacijos apie PIN kodą rasite čia.
Pranešimų nustatymai
Norite gauti arba nebenorite gauti naujienlaiškius iš mūsų? Čia Jūs galite pasirinkti, kokią informaciją norite gauti iš mūsų arba ko nebenorite gauti iš mūsų.
Daugiau informacijos kaip keisti nustatymus rasite čia.

Atsiskaitymas

Šioje skiltyje galite matyti savo atsiskaitymo būdą ir pagrindinę informaciją kitą atsiskaitymo informaciją, kurią galite pakeisti.

Pakeisti mokėjimo būdą
Pasikeitėte atsiskaitymo kortelę ar Paypal paskyrą? Nieko tokio, kadangi atsiskaitymo būdą bei duomenis galite pakeisti šiame lange.
Daugiau informacijos kaip tai padaryti rasite paspaudus šią nuorodą.
Atsiskaitymo detalės
Norite matyti atsiskaitymų istoriją, kada bei kiek Jūs mokėjote? Pasirinkus šį pasirinkimą visa tai matysite. Taip pat matysite kada įvyks kitas nuskaitymas ir kokiu būdu buvo atlikti ankstesni Jūsų mokėjimai.
Kuponas
Gavote kuponą? Pasisekė! Įveskite jo kodą čia ir naudokitės Go3 su nuolaida arba nemokamai!

Informacija apie planą

Šioje skiltyje galite matyti informaciją apie šiuo metu turimą planą bei galite patikrinti išnuomotus filmus.

Pakeiskite savo planą
Norite matyti daugiau arba mažiau turinio? Pasirinkus šį pasirinkimą galėsite pasididinti arba pasimažinti planą. Būkite atidūs – pakeitus planą į didesnį, jis įsigalios iškarto, bet pakeitus į mažesnį planą Jis įsigalios tik tuomet, kada pasibaigs dabartinio plano užsakymo laikotarpis.
Atsisakyti prenumeratos
Šioje skiltyje galite atsisakyti savo prenumeratos. Nusprendėte palikti mus? Labai gaila Jus prarasti, bet jeigu Jūsų sprendimas yra galutinis, galite pasinaudoti šiuo pasirinkimu.

Svarbu: jei paslaugą užsakėte pas mūsų partnerius (Home3, Bite, Tele2) šio pasirinkimo nematysite.
Mano užsakymai
Užsakymų skiltyje galite matyti išnuomotų filmų istoriją.

Mano profilis

Šioje skiltyje galite matyti prijungtus įrenginius bei jų informaciją. Taip pat galima pridėti ir papildomą įrenginį. Primename – vienu metu turinį galite žiūrėti per 2 įrenginius (+1 jeigu turite Go3 Android imtuvą)

Mano įrenginiai
Norite pridėti televizorių? Pasirinkite PRIDĖTI ĮRENGINĮ ir įveskite kodą, kurį matote televizoriaus ekrane. Taip Jus sujungsite savo paskyrą su televizoriumi. Prisiminkite, jog turinį Jūs galite žiūrėti per du skirtingus įrenginius. Per tris įrenginius yra galimybė turinį matyti tik tuo atveju, jeigu turite Go3 Android imtuvą.
Instrukciją, kaip naudotis paslauga televizoriuje rasite čia.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: