Kaip pasikeisti planą?

Plano pakeitimas yra geras pasirinkimas, jeigu norite matyti daugiau turinio arba mokėti tik už tai, kas Jums yra aktualu.

Šiuos pakeitimus yra galimybė atlikti tik per kompiuterio naršyklę. Jeigu naudojatės TV ar mobilia aplikacija, Jūs nematysite šio pasirinkimo.

Kaip pasikeisti planą? (Be sutarties)
1. Pasirinkite pasirinkimą Mano paskyra, kuris yra viršuje dešinėje pusėje, po profilio nuotrauka:

2. Lange Informacija apie planą dešinėje pusėje pasirinkite Pakeiskite savo planą:

3. Jūs būsite nukreipti į plano pasirinkimo langą. Išsirinkite norimą planų kombinaciją ir spauskite Prenumeruoti:

4. Naujajame lange pasirinkite Gerai, jog būtume nukreipti į plano keitimo langą:

5. Naujajame lange pasitikrinkite ar tai yra Jūsų pasirinkitas planas. Patikrinus spauskite ant pasirinkimo  Tęsti apmokėjimą:


6. Tai yra paskutinis langas, kuriame galite vykdyti pakeitimus. Šiame lange Jūs būsite informuoti apie mokėtiną sumą, kurią mokėsite kiekvieną mėnesį, jeigu pakeisite planą. Pasirinkite vienintelį esantį langelį, kurį galite pažymėti bei paspauskite Pabaigti pirkimą:

7. Viskas! Paspauskite Baigti, jog uždarytumėte langą ir mėgaukitės Go3 turiniu!
Kaip pasikeisti planą? (Su sutartimi)
Jeigu užsisakėte Go3 paslaugą su terminuota sutartimi, norėdami pasikeisti planą, susisiekite su mūsų Klientų aptarnavimu.
Kodėl aš nematau plano pakeitimo pasirinkimo mano paskyros nustatymuose?
– Plano keitimą bandote atlikti televizoriaus arba mobiliojoje programėlėje. Planą pakeisti pavyks tik naudojantis interneto naršykle kompiuteryje.

– Jūs užsisakėte terminuotą Go3 planą (norėdami pasikeisti turimą Go3 planą susisiekite su mūsų Klientų aptarnavimu).

– Go3 užsakėte per mūsų partnerius (Home3, Bite, Tele2). Tokiu atveju susisiekite tiesiogiai su partnerių Klientų aptarnavimo specialistais, jie suteiks Jums visą reikiamą informaciją dėl plano keitimo.
Kada galiu pasikeisti planą į didesnį?
Planą Jūs galite pasididinti bet kada! Pasididinus planą pakeitimai įvyks iškarto. Jums paprasčiausiai reikia sumokėti planų kainos skirtumą iki apmokėjimo termino.

Paspaudus ant vaizdo turinio, kuris nepriklauso esamai prenumeratai, pasirodys lentelė su pasiūlymu įsigyti papildomą planą. Jūs galėsite lengvai atsinaujinti savo planą pačioje lentelėje ir iškarto mėgautis norimu turiniu.
Kada galiu pasikesiti planą į mažesnį?
Susimažinti planą galima bet kada, bet pakeitimai įvyks, nuo tada, iki kada yra apmokėta už anksčiau užsakytą planą. Jums nieko papildomai mokėti nereikės ir lėšos bus nuskaičiuotos tada, kai prasidės mažesnio plano laikotarpis (pasibaigus didesnio plano laikotarpiui).
Kada galiu pasikeisti planą į kitą su tokia pačia kaina?
Pasikeisti planą galima bet kada, bet pakeitimai įvyks, nuo tada, iki kada yra apmokėta už anksčiau užsakytą planą. Jums nieko papildomai mokėti nereikės ir lėšos bus nuskaičiuotos tada, kai prasidės mažesnio plano laikotarpis (anksčiau užsakyto plano laikotarpiui).

Video instrukcija, kaip pakeisti savo planą (Go3 be sutarties):

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: