1. Pagrindinis
  2. Techninė pagalba
  3. Žiūrėjimas užsienyje
  1. Pagrindinis
  2. Naudojimas ir funkcijos
  3. Žiūrėjimas užsienyje
  1. Pagrindinis
  2. Lengvai
  3. Žiūrėjimas užsienyje

Žiūrėjimas užsienyje

Go3 paslauga galite naudotis visose Europos Sąjungos (ES) ir Europos Ekonominės erdvės (EEE) šalyse, tačiau tam, kad tai galėtumėte daryti sėkmingai pirmiausia turite patvirtinti, kad esate iš Lietuvos – tai padaryti galite pridėdami savo lietuvišką telefono numerį paskyros nustatymuose. Jeigu telefono numerio nepatvirtinote registracijos metu, labai rekomenduojame tai padaryti. Instrukciją rasite apačioje.

Kodėl man reikia pridėti/patvirtinti telefono numerį?
Visas turinys yra legalus ir sukurtas/prieinamas Baltijos šalių gyventojams. Jog užtikrintume, kad jūs matote savo šalies turinį (lietuviškas turinys Lietuvai, latviškas – Latvijai, estiškas – Estijai) – mums reikia žinoti, kurį turinį turėtumėte pasiekti.

Mes nerenkame asmeninių duomenų, kurie padėtų identifikuoti Jūsų pilietybę, tad telefono numerio pridėjimas yra labai paprastas pasirinkimas, kad galėtume suteikti Jums prieigą turinį žiūrėti būnant už Lietuvos ribų.
Kodėl negaliu pridėti kitos šalies telefono numerio?
Telefono numerio pridėjimas reikalingas, kad galėtume nustatyti Jūsų pilietybę, kadangi kitų duomenų apie Jus nerenkame. Pridėjus kitos šalies telefono numerį, negalėsime nustatyti kad esate Lietuvos pilietis.
Kiek laiko po patvirtinimo užtruks, kol vėl galėsiu žiūrėti turinį?
Patvirtinus telefono numerį – geografinis blokavimas ES ir EEE šalyse Jums bus panaikintas. Dažniausiai tai užtrunka kelias sekundes, bet ne ilgiau negu 10 minučių.
Kodėl nematau pasirinkimo „Pridėkite telefono” numerį?
Taip gali nutikti jei:

– Jūs bandote tai atlikti per mobilią arba televizoriaus aplikaciją. Prašome naudoti interneto naršyklę kompiuteryje, jog matytumėte pilnus nustatymus.

– Jūs esate užsisakę mūsų paslaugas per mūsų partnerius. Partneriams nereikia patvirtinti Jūsų pilietybės, kadangi Jūs tai padarėte užsisakydami Jų paslaugas.
Kuriose šalyse galiu žiūrėti turinį?
Visose ES ir EEE šalyse. Šalių sąrašas:

ES: Airija, Austrija, Belgija, Bulgarija, Čekija, Danija, Estija, Graikija, Ispanija, Italija, Latvija, Lenkija, Lichtenšteinas, Lietuva, Liuksemburgas, Kipras, Kroatija, Мalta, Nyderlandai, Portugalija, Prancūzija, Rumunija, Slovakija, Slovėnija, Suomija, Švedija, Vengrija, Vokietija.

EEE: Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija.
Ar galėsiu vėliau pasikeisti telefono numerį?
Taip! Telefono numerį galite pasikeisti bet kada, naudojantis interneto naršyklę kompiuteryje.
Kodėl negaliu žiūrėti turinio Jungtinėje Karalystėje?
Nuo 2021 m. kovo 15 d. naujos kartos televizija Go3 dėl „Brexit“ daugiau nebus prieinama Jungtinės Karalystės teritorijoje (Anglija, Velsas, Škotija ir Šiaurės Airija) dėl jos pasitraukimo iš Europos sąjungos. Mes, kaip paslaugų teikėjas Baltijos šalyse, negalime toliau teikti vaizdo transliacijų paslaugų JK pagal tarpvalstybinio perkeliamumo direktyvą, kuri nebeturi įtakos šiai šaliai.

Apie tai skaitykite daugiau: https://pagalba.go3.lt/article/go3-jungtineje-karalysteje/

Instrukcija, kaip pridėti telefono numerį

1. Pasirinkite Mano paskyra pasirinkimą, kuris yra viršuje dešinėje pusėje, po Jūsų profilio nuotrauka.

2. Prenumeratos lange pasirinkite Patvirtink arba pakeisk tel. numerį pasirinkimą.







3. Naujame lange Jums reikės įvesti telefono numerį (be šalies kodo, kadangi jis jau yra įvestas pradžioje) bei Jūsų dabartinį slaptažodį. Tai atlikus paspauskite Išsaugoti mygtuką.











4. Gavus SMS žinutę įveskite gautą kodą bei paspauskite Išsaugoti mygtuką.

Viskas! Dabar galite mėgautis Go3 turiniu ES bei EEE šalyse!

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: