1. Pagrindinis
  2. Naudojimas ir funkcijos
  3. Go3 veikimas Jungtinėje Karalystėje

Go3 veikimas Jungtinėje Karalystėje

Nuo 2021 m. kovo 15 d. naujos kartos televizija Go3 dėl „Brexit“ daugiau nebus prieinama JK teritorijoje (Jungtinė Karalystė palieka ES ir EEE). Mes, kaip paslaugų teikėjas Baltijos šalyse, negalime toliau teikti vaizdo transliacijų paslaugų JK pagal tarpvalstybinio perkeliamumo direktyvą, kuri nebeturi įtakos šiai šaliai.

Kodėl Go3 nebeveiks JK? 
Dėl „Brexit“ (Jungtinė Karalystė išstoja iš ES ir EEE) ES Tarpvalstybinis Turinio Perkeliamumo Reglamentavimas (kuris leidžia vartotojams žiūrėti Go3 turinį gimtojoje šalyje bei kitose EEE šalyse laikinų kelionių metu) daugiau nebebus taikomas JK-EEE kelionėms. JK tarptautinis turinio perkeliamumo reglamentas buvo atšauktas, todėl naujos kartos televizija Go3 Jungtinėje Karalystėje nebeveiks nuo 2021 m. kovo 15 d. vėliausiai.

Kadangi ES Tarpvalstybinis Turinio Perkeliamumo Reglamentavimas nebegalioja JK, mes kaip paslaugos teikėjas, veikiantis Baltijos šalyse, negalime suteikti prieigos prie Go3 turinio jūsų vizito JK metu.
Kieno sprendimu buvo išjungta Go3 paslauga JK?
Už šio sprendimo nėra jokių „žmogaus“/slaptų minčių. Mes, kaip paslaugos teikėjas, įsteigtas Baltijos šalyse, esame teisiškai įpareigoti nustoti teikti jums prieigą prie Go3 turinio jūsų vizito JK metu, todėl, kad po „Brexit“ ES Tarpvalstybinio Turinio Perkeliamumo Reglamentavimas JK daugiau nebegalioja.
Ar Go3 paslauga bus prieinama JK kada nors vėliau? 
Mes tikimės, kad taip. Ieškosime visų tvarių galimybių, kaip suteikti jums prieigą prie Go3 jūsų vizito JK metu. Tačiau šiuo metu mes niekaip negalime to padaryti. Sekite mūsų naujienas socialiniuose tinkluose arba prenumeruokite mūsų naujienlaiškius. Jei jūsų vizito JK metu galėsime suteikti prieigą prie Go3 turinio, būtinai apie tai informuosime.
Kur Go3 paslaugos veiks toliau? 
Mes ir toliau teiksime Go3, naujos kartos televizijos, paslaugas savo šalyse, t. y. Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Visiems mūsų Klientams, keliaujantiems ES ir EEE šalyse, bus suteikta galimybė prisijungti prie Go3 turinio jų kelionių metu.
Iki kada bus galima naudotis Go3 paslaugomis JK?
Nuo 2021 m. sausio 1 d. ES Tarpvalstybinio Turinio Perkeliamumo Reglamentavimas JK nebegalioja ir mes įgyvendiname techninius sprendimus, kad apribotume prieigą prie Go3 turinio jungiantis iš JK.  Prieiga prie Go3 turinio vartotojams iš JK bus visiškai nutraukta nuo 2021 m. kovo 15 d.

Nuo šios datos tik iš anksto atsisiųstas turinys į mobiliuosius įrenginius bus prieinamas (30 dienų nuo atsisiuntimo datos). Tai geras funkcionalumas, jei keliaujate į JK trumpiems vizitams! 
Ar galiu naudotis ir žiūrėti Go3 turinį JK nuo kovo 15 d.?
Ne.

Nuo 2021 m. kovo 15 d. visas Go3 turinys nebebus pasiekiamas net trumpų apsilankymų metu, todėl kad ES Tarpvalstybinio Turinio Perkeliamumo Reglamentavimas JK nebegalios.
Tai netaikoma iš anksto atsisiųstam turiniui (pasiekiamam 30 dienų) mobiliajame įrenginyje, su kuriuo keliaujate į JK.
Ar mano prenumerata bus automatiškai atšaukta kartu su išjungimu?
Ne.

Jūsų prenumerata nebus atšaukta, po to kai keliautojams į JK bus išjungta prieiga prie Go3 turinio. Jūs vis tiek galėsite mėgautis Go3 televizija ir unikaliu jos turiniu savo šalyje (t. y. Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje) ir laikinai būdami kitose ES ir EEE šalyse. Mes negalime priimti sprendimo už jus, atšaukti ar ne turimą prenumeratą.
Ar galėsiu prisijungti prie savo paskyros po išjungimo?
Taip.

Galėsite prisijungti prie savo paskyros ir naudotis visomis jos funkcijomis, nes ji yra šiuo metu prieinama, išskyrus galimybę žiūrėti Go3 turinį būnant JK.
Esu pasirašęs/-usi sutartį, kas nutiks su ja?
Šis pakeitimas neturės įtakos jūsų sutarčiai, ji ir toliau galios. Mes esame įpareigoti apriboti bet kokią prieigą prie Go3 turinio JK, todėl kad ES Tarpvalstybinio Turinio Perkeliamumo Reglamentavimas JK nebegalioja.
Sumokėjau už paslaugas prieš išjungimą, ar pinigai bus grąžinti?
Dabartinės Go3 prenumeratos ir sutartys nėra paveiktos turinio prieinamumo iš JK ribojimų ir jūs toliau galite mėgautis Go3 paslaugomis savo šalyje (Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje). Atitinkamai mes ir toliau teiksime jums Go3 paslaugas, todėl nėra teisinio pagrindo pinigų grąžinimui.  
Turiu automatinius mokėjimus/sepa. Kas nutiks su jais?
Šie pakeitimai neturi įtakos automatiniams mokėjimams ar šių sutartims. Jei esate prisijungę prie automatinių mokėjimų ar sudarę sutartį bankę dėl e.sąskaitos su automatiniais nuskaitymais, jie ir toliau bus vykdomi kaip įprasta, kartą per atsiskaitymo ciklą.
Aš nesu JK, bet gaunu pranešimą, kad negaliu žiūrėti turinio dėl teritorijos ribojimų, kodėl taip yra?
Jei esate ne JK, o ES/EEE šalyje ir gaunate pranešimą, kad turinys nepasiekiamas jūsų vietovėje / nėra pasiekiamas už ES/EEE ribų, patikrinkite, ar naudojate VPN funkciją savo įrenginyje.

Jei Go3 paslaugomis naudojatės ne savo šalyje (LT, LV, EE) ir ne JK – įsitikinkite, kad jūsų buvimo vieta patvirtinta tinkamai. Norėdami tai padaryti, vykdykite šias instrukcijas: https://pagalba.go3.lt/article/ziurejimas-uzsienyje/


Jei nesate JK ir nenaudojate VPN ir vis tiek matote šį pranešimą – susisiekite su savo interneto paslaugų teikėju, kad įsitikintumėte, ar jūsų IP adresas nepriklauso JK IP sąrašams. 

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: