1. Pagrindinis
  2. Atsiskaitymo klausimai
  3. Banko sąskaitos numeris (su sutartimi)

Banko sąskaitos numeris (su sutartimi)

Nuo 2022 metų gruodžio 1 dienos keičiasi banko sutarties numeris Klientams su sutartimi (sutartims sudarytoms nuo 2022-01-01 iki 2022-12-01). Šis pokytis neturės įtakos, jeigu Go3 paslaugą užsisakėte iš mūsų partnerių.

Klientai, kurie turi automatinius nuskaitymus, turi atlikti pokyčius savo bankininkystėje ne vėliau negu iki 2023 vasario 1 dienos. Tai yra paskutinė diena, kada į šią sąskaitą atliekami mokėjimai bus įskaitomi.

Kuomet atliekate įmokas, patikrinkite ar naujasis banko sąskaitos numeris yra įvestas. Įprastai elektroninė bankininkystė atpažįsta Jūsų mokėjimus ir siūlo atikti mokėjimus su senais mokėjimo duomenimis.

Koks yra naujasis banko sąskaitos numeris?
Naujasis sąskaitos numeris: Swedbank LT817300010131696856
Gavėjas (AS TV PLAY BALTICS) bei Jūsų nurodymo numeris nesikeičia
Kokius Klientus šis pokytis įtakos?
Šis pokytis įtakos tik tuos Klientus, kurie pasirašė sutartį nuo 2022-01-01 iki 2022-12-01 dienos.
Kaip sužinoti ar aš turiu sutartį?
Jeigu norite patikrinti, kokią prenumeratą turite ir ar šis pokytis turės įtakos Jums, tuomet rekomenduojame patikrinti Go3 paskyros nustatymų langą. Jeigu nematysite savo pridėtos banko kortelės, reiškias, jog jūs gaunate mėnesines sąskaitas ir turite pasirašę sutartį su mumis.
Kas tiksliai nutiks?
Nuo 2022 metų gruodžio 1 dienos mes keičiame savo banko sąskaitos numerį. Iki 2023 metų vasario 1 dienos bus du banko sąskaitų numeriai bei mokėjimai nepasimes. Bet, jog užtikrintume sklandžius mokėjimus, šis pokytis yra privalomas.
Kada įvyks šis pokytis?
2022 metų gruodžio 1 dieną.
Paskutinė pokyčio diena yra 2023 metų vasario 1 dieną.
Kas nutiks, jeigu aš nepakeisio banko sąskaitos numerio?
Nuo 2024 metų gegužės mėnesio Jūsų mokėjimai nepasieks mūsų ir Jūs būsite neatsiskaitę už paslaugas. Dėl neapmokėtų sąskaitų Jums bus ribojamos paslaugos iki tol, kol sąskaitos bus apmokėtos.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: