1. Pagrindinis
  2. Extra Sportas

Extra Sportas

TV3 grupė ir „Viaplay“ grupė pasirašė sutartį, kuri suteikia Go3 televizijai galimybę visa „Viaplay“ transliuojamą sporto turinį rodyti Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Nuo šiol Go3 televizijos prenumeratoriai galės stebėti didžiausius sporto pasaulio įvykius, pavyzdžiui, UEFA čempionų ir UEFA Europa lygas, angliškąją „Premier“ lygą, NHL, Formulę 1 ir daugybę kitų.Aktualūs klausimai ir atsakymai tau:

Klausimai ir atsakymai, kurie tau gali būti naudingi

Extra Sporto planas dovanų
Gavę teisę transliuoti daugybę papildomo sporto turinio, norime juo pasidalinti! Todėl visi Go3 prenumeratoriai, turinys Sporto, Sporto+TV, Sporto+Filmų, Viskas įskaičiuota ar Premium planus turės nemokamą prieigą prie papildomo sporto turinio.
 
Dovana gali naudotis iki vasario pabaigos – paskutinė diena bus vasario 29-oji.
Extra Sporto paketo dovanos trukmė
Kaip dovana Extra Sporto paketu galėsi naudotis nuo 2024-ųjų vasario 8 d. iki 2024-ųjų vasario 29 d.
 
Tai galioja visiems esantiems prenumeratoriams ir tiems, kurie Go3 televiziją užsiprenumeruos šiuo laikotarpiu (kad gautum dovaną, turi turėti paketą, kuriame yra Sporto programos).
Sporto turinio kaina po vasario 29 d.
Extra Sportas kainuos 12.99 EUR/mėn.
Go3 televizijos įsigytas turinys
Go3 televizija nuo šiol transliuos šias „Viaplay“ rungtynes ir varžybas:

Futbolą (UEFA Champions League, UEFA Youth League, UEFA UEL & UECL, UEFA Nations League, UEFA Qualifiers, EURO 2024, Premier League, FA Cup, Carabao Cup, The Championship, League One, League Two, Women’s Super League, Women’s FA Cup, Frauen Bundesliga, DFB Women Pokal, Arnold Clark Cup, Women’s Copa America);

Motosportą (Formula 1, Formula 2, Formula 3, IMSA series, Indycar);

Ledo ritulį (NHL, SHL), fights sports (KSW, Invicta, Enfusion);

Golfą (US Open, The Open Men&Women, DP World Tour Golf, LPGA Tour, US PGA Chmp, Asian Tour, Ryder Cup);

PDC smiginį;

„Matchroom“ sporto renginius;

Rankinį (Handball Bundesliga, Handball World Championship);

Regbį (Six Nations & International Rugby, Premiership Rugby League, EPCR Rugby, URC Rugby);

„Major League“ beisbolą;

„Premier“ padelį;

LFL.
Turinio kalba
Paprašysime vietinių ekspertų, kad pakomentuotų atrinktas geriausių komandų rungtynes bei svarbiausius susitikimus iš kiekvieno čempionato, kad galėtum turiniu mėgautis dar labiau.
Kur rasti naująjį turinį?
Naujasis sporto turinys bus prieinamas patogiai iš Go3 televizijos meniu keliose vietose:
 
Iki kovo pabaigos – kaip atskiras meniu punktas,
Sporto skiltyje,

Greitoji nuoroda naršyklėms: https://go3.lt/extra_sports
Kas turės prieigą prie sporto turinio?
Artimiausiu metu tiek esami, tiek nauji Klientai galės užsisakyti naują planą ar prisidėti jį kaip papildomą paslaugą prie savo jau turimo plano. „Extra sportas“ bus užsakomas kaip atskiras arba papildomas planas.
Neturint Sporto paketo
Savo paketą visada gali pakeisti savo paskyros nustatymuose. Gali papildyti arba pakeisti savo paketą į bet kurį kitą, kuriame yra Sportas. Be to, kovo mėnesį Extra Sporto paketą gali užsisakyti ir atskirai.

Pokyčiai „Viaplay“ klientams

Pokyčių priežastys
Siekiame turėti geriausią sporto transliacijų pasiūlą, kad visiems norintiems Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje galėtume suteikti geriausią žiūrėjimo patirtį. Todėl nusprendėme imtis pokyčių, kuriuos, tikime, įvertinsi teigiamai.
„Viaplay“ prenumerata
Jei turi „Viaplay“ prenumeratą, gausi prieigą prie Extra Sportas paketo, kuris leis tau stebėti visas rungtynes, kurias stebėjai per „Viaplay“ iki šiol. Netrukus pasidalinsime ir daugiau informacijos – ją rasi čia, bet taip pat pažadame su kiekvienu prenumeratoriumi susisiekti ir asmeniškai bei viską detaliai paaiškinti.

Tiesioginiai „Viaplay“ prenumeratoriai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje bus perkelti į Go3 televiziją per kovo mėnesį. Vėliausiai 2024-ųjų kovą „Viaplay“ prenumeratoriai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje jau galės žiūrėti savo mėgstamiausią „Viaplay“ sporto turinį per Go3 televiziją.
„Viaplay“ klientų planas
„Viaplay“ grupės sporto transliacijų teisės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje apima „Premier“ lygą, UEFA čempionų lygą ir vyrų nacionalinių rinktinių futbolą, Formulę 1, NHL ledo ritulį ir dar daugiau. Visas sporto turinys tebebus prieinamas per „Viaplay“, kol baigsis prenumeratorių perkėlimas į Go3 televiziją.

„Viaplay“ originalus ne sporto turinys Baltijos šalyse bus prieinamas trečiųjų šalių platformose, kai bus pasirašytos tam reikalingos sutartys.
Prisijungimas prie Go3 televizijos
Įprastiems Go3 televizijos prenumeratoriams prisijungimo pokyčių nebus – gali naudotis savo mėgstamiausiu prisijungimo būdu.
 
Jei esi „Viaplay“ prenumeratorius, prašome truputėlį kantrybės. Sutartį pasirašėme dar visai neseniai, todėl intensyviai dirbame, kad galėtume įnešti daugiau aiškumo. Prašome sekti informaciją, o kai tik turėsime naujienų, jomis iškart pasidalinsime – viliamės, kad tai tetruks kelias dienas.
Go3 televizija ir skirtingi prietaisai
Go3 televiziją gali žiūrėti per bet kokį prietaisą, kuris atitinka minimalius techninius reikalavimus. Šiuo metu Go3 televizija veikia visuose pagrindiniuose prietaisuose – nuo išmaniųjų telefonų, planšečių ir naršyklių iki „Android TV“, LG, „Samsung“ ir „Hisense“ televizorių. Jei turi oficialų Go3 televizijos priedėlį, gali turinį žiūrėti ir per jį.
Minimalūs reikalavimai Go3 televizijos žiūrėjimui
Minimalūs techniniai reikalavimai yra išsamiai aprašyti mūsų D.U.K. puslapyje.
 
Spausk čia, jei nori juos peržiūrėti.
Problemos naudojant Go3 televiziją
Jei naudodamas Go3 televiziją susiduri su problemomis, kviečiame perskaityti šį straipsnį. Jame rasi informaciją, kaip sutvarkyti daugelį problemų per kelias minutes.
 
Pagalbos centro darbo laikas
Jeigu nori gauti pagalbos iš Go3 pagalbos centro, pasikalbėti su mumis gali nuo 08:00 iki 20:00 valandos darbo dienomis, o saviatgaliais bei švenčių dienomis nuo 08:00 iki 16:30. Tam tereikia nueiti į šį puslapį ir puslapio apačioje spustelti mygtuką, kuris ir pradės pokalbį.
Ar galėsiu žiūrėti „Bundesliga“?
Deja, šiuo metu Go3 televizija neturi „Bundesliga“ teisių.
Iš Go3 televizijos gavau laišką apie Extra Sporto paketo įsigijimą, bet jau turiu jį „Viaplay“.
Gali ir toliau naudoti savo „Viaplay“ prenumeratą. Dėl tolesnių veiksmų informaciją gausi iš „Viaplay“. Jei turi Go3 televizijos paketą, tavo „Viaplay“ prenumerata bus pridėta prie Go3 paslaugų kaip Extra Sporto priedas.
Aš jau turiu „Viaplay“ prenumeratą
Gali ir toliau naudoti savo „Viaplay“ prenumeratą. Dėl tolesnių veiksmų informaciją gausi iš „Viaplay“. Jei neturi Go3 televizijos prenumeratos, gausi Go3 televizijos Extra Sporto paketą.
Jei turi Go3 televizijos paketą, tavo „Viaplay“ prenumerata bus pridėta prie Go3 paslaugų kaip Extra Sporto priedas.

Ar žinojai?

UEFA Čempionų lyga yra UEFA elitinių klubų varžybos, kur top klubai varžosi tarpusavyje siekdami tapti karūnuotais Europos čempionais.
Kasmetiniame turnyre dalyvauja buvusio sezono nugalėtojai (įskaitant aukščiausias pozicijas užėmusius klubus) iš visų įtakingiausių Europos lygų. Tad, jei svarstot ar Anglijos klubai yra stipresni nei vokiečių – tai puiki lyga išsiaiškinti santykiams.

Premier lyga yra Anglijos lyga, kurios metu 20 stipriausių komandų kovoja tarpusavyje siekiant išsiaiškinti, kas yra stipriausieji.
Namai vienų garsiausių žaidėjų, komandų, klubų, jų vadovų ir stadionų, Premier lyga pagal žiūrimumą yra numeris vienas lyga visame pasaulyje.

Nacionalinė ledo ritulio lyga (NHL) drąsiai vadinama viena geriausių ledo ritulio lygų pasaulyje. Šioje dalyvauja stipriausios Amerikos ir Kanados komandos, kurios demonstruoja aukščiausio lygio žaidimą.
Įspūdingi kontraktai su žaidėjais, prizai, spaudos dėmesys ir titulo garbė – tai tik keli faktoriai, kurie traukia visus pasaulio žaidėjus tapti NHL dalimi ir parodyti save visam pasauliui.

Formulė-1 lenktynės prasidėjo dar 1950 metais ir yra vienas prestiziškiausių automobilių varžybų pasaulyje, taip pat ir vienas geidžiamiausių ir žiūrimiausių kasmetinių turinyrų.
Šis sportas dažnai pristato technologijas, kurios vėliau yra perkeliamos į kasdieninį gyvenimą. Galbūt ir tu jomis naudojiesi, net apie tai negalvodamas!

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: