1. Pagrindinis
  2. Techninė pagalba
  3. Kodėl nėra vertimo ar trūksta turinio?

Kodėl nėra vertimo ar trūksta turinio?

Trūkstamas turinys

Tai neturėtų nutikti, bet jeigu pastebėsite, jog trūksta turinio, kuris dingo ar turi būti įkeltas – informuokite mūsų Klientų aptarnavimo specialistus.

Trūkstamas turinys gali būti:

  • Pastebėjote, jog trūksta serialo serijos
  • Mes pranešėme, jog pridėsime tam tikrą turinį, bet jo nepridėjome

Jeigu nėra informacijos apie seriją, filmą, kuris turėtų būti pridėtas – tikėtina, jog jis nebus pridėtas į Go3. Atsiprašome dėl nepatogumų.

Kodėl turinys gali būti pašalintas?
Mes visada atsižvelgiame į naudotojus pridedami naują turinį bei pašalindamį tą, kuris nėra žiūrimas. Dalis turinio yra pasiekiama tol, kol yra susidomėjimas iš žiūrovų pusės, dalis turi limituotas licencijas.

Visas turinys prieš jį pašalinant dar būna pasiekiamas trumpą laikotarpį. Toks turinys visada žymimas ženklu „Paskutinė galimybė“.

Daugiau apie turinį rasite šioje nuorodoje.
Kodėl kartais negaliu atsukti žiūrimos laidos? Ar tai reiškia kad šis turinys buvo pašalintas?
Deja, tačiau ne visi transliuojami kanalai turi 7 dienų archyvą, todėl kartais galite susidurti su situacija, kad ankstesnių transliuojamų laidų nepavyks pažiūrėti.

Kanalai, kurie neturi archyvo:
– Lietuvos Rytas TV;
– MTV Hits;
– VH1
– MTV ’00’s

Svarbu: nuo 2021-09-24 kanalai NTV Mir, PBK, ir Ren TV nebėra transliuojami mūsų platformoje. Siekdami patenkinti rusiško turinio poreikį pridėjome 3 naujus kanalus: Mir, RTVi ir TVCi (paketuose: TV, TV+Filmai, TV+Sportas, Viskas įskaičiuota), kurie transliuoja žinių ir pramoginį turinį iš Rusijos. Daugiau informacijos apie tai kokį turinį galite matyti Go3 platformoje, skaitykite paspaudę šią nuorodą.

Trūkstamas vertimas

Didžioji dalis turinio yra transliuojama Baltijos šalių bei anglų ir rusų kalbomis. Sužinoti, kokia kalba bus transliuojamas konkretus Jūsų norimas žiūrėti turinys galite patikrinti paspaudę ant norimo žiūrėti filmo ar serialo simbolio “i” ir ten matysite nurodytas galimas kalbas bei subtitrus.

  • Jeigu Jūsų mėgstamas turinys neturi vertimo, kuris yra aktualus informuokite mus, mes visada stengiamės gerinti Go3 klientų patirtį, ir tikimės, jog ateityje šį turinį galėsite žiūrėti Jums aktualia kalba.
  • Jeigu matote, kad turinys turi turėti transliavimo kalbą, tačiau jos neturi – būtinai informuokite mūsų Klientų aptarnavimo specialistus.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: