1. Pagrindinis
  2. Prenumeratos klausimai
  3. Kaip pakeisti prisijungimo duomenis?

Kaip pakeisti prisijungimo duomenis?

Jeigu nuspręsite pakeisti savo prisijungimo duomenis, tai yra labai paprasta. Paprasčiausiai Jums reikia turėti prieiga prie elektroninio pašto adreso ar telefono numerio, kuris bus naudojamas.

Jeigu Jūs turite užsisakę paslaugas per mūsų partnerius, dėl duomenų keitimo prašome susisiekti su savo paslaugų tiekėju.

Elektroninio pašto adresas yra populiariausias prisijungimo būdas prie Go3. Taip pat elektroniniu paštu yra siunčiami įvairūs informatyvūs naujienlaiškiai. Norėdami pakeisti savo el. pašto adresą vadovaukitės žemiau nurodyta instrukcija.

El. pašto keitimas (instrukcija)
1. Pasirinkite Mano paskyra pasirinkimą, kuris yra viršuje dešinėje pusėje, po Jūsų profilio nuotrauka:

2. Prenumeratos lange, dešinėje ekrano pusėje yra pasirikimas Pakeisti el. pašto adresą. Pasirinkite šį pasirinkimą, paspausdami ant jo:

3. Naujame lange Jums reikės įvesti naują elektroninio pašto adresą ir slaptažodį, kurį naudojate prisijungdami prie paskyros. Paspauskite IŠSAUGOTI mygtuką:

4. Naujame lange Jums reikės įvesti kodą, kurį gavote elektroniniu paštu. Įvedę paspauskite mygtuką IŠSAUGOTI:

5. Sveikiname, Jūsų naujasis elektroninio pašto adresas yra išsaugotas! Nuo šio prisijungdami prie savo Go3 paskyros naudokite jį.

Prisijungti prie paskyros galite taip pat ir naudodami telefono numerį (jeigu esate nurodę jį savo paskyroje). Norėdami jį pakeisti vadovaukitės žemiau nurodyta instrukcija.

Telefono numerio keitimas (instrukcija)
1. Pasirinkite Mano paskyra pasirinkimą, kuris yra viršuje dešinėje pusėje, po Jūsų profilio nuotrauka:

2. Prenumeratos lange, dešinėje ekrano pusėje yra pasirikimas Patvirtink arba pakeisk tel. numerį. Pasirinkite šį pasirinkimą, paspausdami ant jo:

3. Naujame lange Jums reikės įvesti naują telefono numerį ir slaptažodį, kurį naudojate prisijungdami prie paskyros. Paspauskite IŠSAUGOTI mygtuką:

4. Naujame lange Jums reikės įvesti kodą, kurį gavote į naują telefono numerį. Įvedę paspauskite mygtuką IŠSAUGOTI:

5. Jūsų naujasis telefono numeris yra išsaugotas! Nuo šio prisijungdami prie savo Go3 paskyros galite naudoti jį. Taip pat į jį bus siunčiami svarbiausi pranešimai susiję su paskyra.

Jūs nematysite elektroninio pašto adreso ar telefono numerio pakeitimo pasirinkimo, jeigu jūs naudojate TV arba mobilios aplikacijos versijas. Šis pasirinkimas yra matomas tik kompiuterio naršyklėse.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: