1. Pagrindinis
  2. Atsiskaitymo klausimai
  3. Mokėjimo datos/laikotarpiai

Mokėjimo datos/laikotarpiai

Atsiskaityti už Go3 paslaugas yra labai paprasta! Atsiskaityti už paslaugas galite kartu su mūsų partnerių sąskaitomis, pasirinktą mėnesio dieną (kada užsakyta paslauga buvo) arba galite kiekvieną mėnesį sąskaitas apmokėti patys iki 25 einamojo mėnesio dienos (jeigu turite pasirašę sutartį su Go3).

Norėdami gauti informacijos apie sąskaitų apmokėjimo galimybes, pasirinkite vieną iš žemiau nurodytų pasirinkimų.

Partneriai
Jeigu mūsų paslauga yra užsakytos per partnerius Home3, Bite ar Tele2 – prašome susisiekti su Jų Klientų aptarnavimo linija, jog gautumėte Jums rūpimą informaciją dėl sąskaitų ir jų apmokėjimo. Gerbdami mūsų partnerių ir Jūsų susitarimus ir privatumą, šios informacijos mes nematome.
Mėnesinė Go3 prenumerata
Mėnesiniai nuskaitymai vyksta automatiškai tol, kol Jūsų prenumerata yra aktyvi. Po vieno mėnesio nuo prenumeratos užsakymo datos, įvyks pirmasis bandymas nuskaityti lėšas.

Jeigu nuskaitymo dieną neturėsite užtektinai lėšų, tuomet mes Jus informuosime elektroniniu paštu ir pranešimu paskyroje ir bandysime nuskaityti lėšas dar kelis kartus.

Jeigu nuskaitymas įvyko sėkmingai, tuomet kitas nuskaitymas įvyks, kaip ir įprastai – kitą mėnesį (nuskaitymo data nesikeis).

Jeigu paskutinis nuskaitymas bus nesėkmingas, tuomet Jūsų prenumerata bus nutraukta tą dieną 15:00 ir apie tai Jus informuosime elektroniniu paštu.
Go3 prenumerata (su sutartimi)
Jūsų sąskaitos bus paruoštos kiekvieną mėnesį už praėjusį mėnesį. Sąskaitos bus paruoštos maždaug 5 mėnesio dieną (ne vėliau negu 10 mėnesio dieną).

Mes lauksime Jūsų mokėjimo iki einamojo mėnesio 25 dienos.

Norėdami matyti ar apmokėti sąskaitas, tai galite padaryti prisijungę prie mūsų savitarnos svetainės: mano.go3.lt

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: