Sąskaitos

Mes nesiunčiame sąskaitų už Go3 paslaugas. Bet tai gali priklausyti nuo to, per kur yra užsakytos mūsų paslaugos (partneriai ar tiesiogiai pas mus). Rekomenduojame patikrinti žemiau esančius paslaugų užsakymo būdus, jeigu norite gauti daugiau informacijos.

Partneriai
Mes Jums tikrai norėtume padėti dėl sąskaitos informacijos, bet kadangi paslauga yra užsakyta per vieną iš mūsų partnerių (Home3, Bite, Tele2), dėl sąskaitų patikslinimo rekomenduojame kreiptis į partnerį, iš kurio yra mūsų paslauga užsakyta.
Go3 (su sutartimi)
Norėdami pamatyti sąskaitas apsilankykite ir prisijunkite prie mūsų savitarnos svetainės mano.go3.lt

Mes nesiunčiame sąskaitų, bet informuojame, jeigu yra sąskaita, kurios apmokėjimo mes laukiame. Jeigu norite atlikti mokėjimą, galite atlikti paspausdami ant aukščiau nurodytos nuorodos.

Nesijaudinkite! Mes suprantame, jog įsijautę į gerą turinį ar tiesiog gyvendami kasdienį gyvenimą galite pamiršti apmokėti sąskaitą, todėl mes ir išrašome sąskaitas už panaudotą laikotarpį bei atsiunčiame priminimus, jeigu pamiršote apmokėti jau išrašytą sąskaitą laiku.
Go3 (be sutarties)
Go3 internetinio turinio platformoje mokėjimai yra atliekami už būsimą laikotarpį, kurį dar naudositės paslauga (išankstinis apmokėjimas).

Dėl šios priežasties mes nesiunčiame sąskaitų, bet patikrinti bei atsisųsti sąskaitas galite pasirinkę „Mano paskyra -> Atsiskaitymo detalės“.

Šiuo būdu mes galime užtikrinti, jog Jūs galėsite mėgautis mūsų paslaugomis be nesirūpindami dėl sąskaitų apmokėjimo.

Tai yra puikus būdas pamiršti visus rūpesčius ir atsipalaiduoti bei įsijausti į turinį, kad kur Jūs bebūtumėte.

Svarbu: Jeigu norite mokėti už panaudotą laikotarpį, o ne avansiniu principu, rekomenduojame pasirašyti sutartį su mumis. Be to gautumėte ir tuo metu esančių geriausių pasiūlymų. Norėdami pasirašyti sutartį, spauskite ant šios nuorodos: https://go3.lt/subscriber/plan/long-term

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! Tai padaryti galite pažymėję tekstą ir paspaudę klavišų kombinaciją kompiuteryje: Ctrl+Enter.

Ar ši informacija buvo Jums naudinga? :)

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Reikia pagalbos?
Nerandate reikalingo atsakymo? Susisiekite su mumis!
Kontaktai

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: